В Одеській області через негоду почало зникати світло

0 коментарів 31266 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через погіршення погодних умов – хуртовини, налипання мокрого снігу та ожеледі станом на сьогодні, 11:00 ранку 8 січня, вже знеструмлені населені пункти вже у 8 областях країни. Найбільше дістається Одеській області. Більш того, погодні умови погіршуються, кількість відключень може зростати, повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ДТЕК “Одеські електромережі”.


Насамперед варто зауважити, що енергетики почали ліквідовувати наслідки негоди на Одещині ще з вечора 7 січня. За останню добу вони змогли відремонтувати 16 повітряних ліній, 411 трансформаторних підстанцій, повернули світло для 22 668 родин у 73 населених пункти.

Найбільше постраждали Подільський, Березівський та Роздільнянський райони. Станом на ранок 8 січня без світла залишаються 67 тисяч сімей у 236 населених пунктах.

Фахівці зауважують, що роботи ускладнюють погодні умови — ожеледь, дощ з переходом в сніг, намерзання льоду на проводах, пориви вітру. У таких умовах виникає небезпечне явище — “галопування проводів”, що додатково створює аварійні ситуації. Однак роботи з ліквідації наслідків негоди тривають, енергетики працюють в посиленому режимі.

У разі відсутності світла, потрібно повідомити про це через:
• приватні повідомлення на сторінці фейсбук;
• спеціальну форму на сайті в розділі «Відсутня електроенергія?»;
• чат-бот Telegram та Viber;
• або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.

Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Вірте в енергетиків! Ми докладаємо максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в домівку кожної родини“, – закликали у ДСНС “Одеські електромережі”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x