В Ізмаїлі відбулась термінова нарада щодо попередження негативних наслідків у зв’язку з негодою

0 коментарів 13095 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 8 січня, голова Ізмаїльської районної державної  адміністрації Родіон Абашев провів термінову нараду оперативного штабу, щоб запобігти негативним наслідкам у зв’язку з негодою, яка насувається на Ізмаїльський район Одеської області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на місцеві органи влади.

Голова надав доручення керівникам територіальних громад позачергово перевірити роботу генераторів, критичної інфраструктури, альтернативного зв’язку, наявність та справність техніки, посипкового матеріалу, готовність екстрених служб, а також визначити чергових та відкрити пункти незламності.

Наразі всі дорожні служби та ДТЕК працюють в посиленому режимі. Також в Ізмаїльському районі станом на теперішній час працює 11 бригад ДТЕК, за необхідності можливе тимчасове перекриття траси М-15 Одеса-Рені для всіх видів транспорту.

Просимо водіїв не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, враховувати складність погодних умов, а в разі необхідності допомоги телефонувати на цілодобову гарячу лінію за номером: +38 067 400 60 80. Ізмаїльська районна державна адміністрація: +38 050 703 09 18“, – зазначили у Штабі.


В Ізмаїлі відбулась термінова нарада щодо попередження негативних наслідків у зв'язку з негодою

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x