В Кілійській громаді хмільна вечірка завершилася госпіталізацією 10-річного хлопчика – на батьків чекає адміністративна відповідальність

0 коментарів 41283 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілійській громаді п’яний квартирант вирішив влаштувати домашню “вечірку” для трьох дітей віком від 10 до 12 років. Ця неабияка пригода, яка сталася без нагляду дорослих, призвела до госпіталізації одного з хлопчиків через алкогольне сп’яніння. Про це, з посиланням на ГУНП, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як вже писала “БІ”, троє дітей віком 10, 11 та 12 років зібралися вдома у найстаршого з них, поки дорослих не було вдома. Квартирант, який знаходився на момент інциденту в стані алкогольного сп’яніння, запропонував дітям випити домашнього вина. Їхня безглузда ініціатива закінчилася госпіталізацією найменшого хлопчика, якого вчителька помітила в парку на лавці, де компанія “відпочивала”.

“Наразі з усіма дітьми все добре”, – повідомила старша інспекторка ювенальної превенції Світлана Храмченко.

Поліція вже склала протокол за частиною 1 статті 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно молодого чоловіка, який довів неповнолітніх до стану сп’яніння. Батьки старших двох хлопчиків також притягуються до відповідальності за частиною 1 статті 184 КУпАП за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Батьки 10-річного хлопчика, відносно яких раніше складали протокол за пропуск уроків, зараз також понесуть відповідальність за частиною 2 статті 184 того ж кодексу.

Усім їм загрожує покарання штрафом, адміністративні матеріали вже направлені до суду.

Поліцейські закликають громадян бути свідомими і не наражати на небезпеку дітей. Батькам нагадують про обов’язки щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Попри свою зайнятість, слідкуйте, де, з ким і як сини і доньки проводять вільний час.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x