Негода на дорогах Одеської області: водіям рекомендують бути особливо уважними – дані станом на 15:30

0 коментарів 18657 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеська область відчуває вплив погодного циклону, який приніс інтенсивні опади та низькі температури. За даними на 15:30 годину, 8 січня, автомобільні дороги загального користування державного значення забезпечено для проїзду, завдяки безперервним снігоочисним роботам та обробці антиожеледними матеріалами підрядними організаціями. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.


У роботі задіяно 121 одиницю дорожньої техніки та 155 працівників. Температура повітря варіюється в межах від -5°С до -10°С на півночі та від -1°С до -7°С на півдні. Опади на півночі – сніг, а на півдні – місцями дрібний сніг та дощ. Вітер північно-західний і досягає швидкості 6-10 метрів за секунду, пориви 10-21 метрів за секунду. Покриття доріг місцями засніжене, місцями мокре.

Прогнозуються погіршення в погодних умовах: з 16:00 циклон повністю покриє всю область. Нагадуємо, що несприятливі погодні умови триватимуть впродовж всього дня 8 січня та ночі 9 січня. Починаючи з 12:00 9 січня, опади припиняться, але очікується лише мінусова температура.

Увага учасникам дорожнього руху! Надзвичайно важливо бути обережними та дотримуватися правил дорожнього руху в таких умовах. Рекомендуємо враховувати такі аспекти:

  • не перевищуйте швидкість та дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху.
  • використовуйте паски безпеки та надавайте пріоритет снігоприбиральній техніці.
  • будьте особливо уважними, наближаючись до перехресть та пішохідних переходів.
  • гальмівний шлях автомобіля на слизькій дорозі збільшується, тож утримуйте безпекову швидкість та уникайте екстреного гальмування.

З метою отримання актуальної інформації щодо стану проїзду автомобільними дорогами звертайтесь на цілодобову гарячу лінію за номером: +38 067 400 60 80.

Будьте обережні та безпечні на дорогах!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x