В Ізмаїлі затримали чергового любителя “кайфу”

1 коментар 19143 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За останню добу в місті Ізмаїл Патрульна поліція, виконуючи службу з охорони громадського порядку, виявила і задокументувала випадок, пов’язаний із зберіганням наркотичних засобів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як розповіли у Патрульній поліції, під час рейду по вулицях міста екіпаж помітив чоловіка, який виявляв надмірну нервозність та спробував уникнути службового автомобіля. Правоохоронці вирішили перевірити його дії та відстежити подальший рух. При зупинці і проведенні поверхневої перевірки, поліцейські виявили у його наплічнику шприц з речовиною білого кольору, різні пігулки та ампули, які, ймовірно, мають наркотичний характер.

Усі знайдені речовини були направлені слідчими на експертне дослідження для подальшого визначення їх складу та потенційної небезпеки.

В Ізмаїлі затримали чергового любителя "кайфу"

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Никушор
Никушор
2 месяцев назад

екіпаж помітив чоловіка, який виявляв надмірну нервозність ? є такий прилад виміру надмірної нервозності ?????? т.т. якщо людина знепритомніє і впаде на землю – правоохоронці цю людину не побачать а лише таку з “надмірною нервозністю” ???

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x