Тріумф любові: звільненій вчора з полону бойовій медикині освідчився морпіх, з яким вони разом пройшли бої за Маріуполь

0 коментарів 21465 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Звільненій учора з полону бойовій медикині Галині Федишин зробив пропозицію її коханий морпіх Микола Гриценяк. Вони разом пройшли бої за Маріуполь, витримали випробування полоном та довгу розлуку. Радісною новиною поділився командир 36 окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський, передає “Бессарабія INFORM”.


«Сьогодні я став свідком не просто заручин, а справжнього тріумфу любові! Ця любов пережила випробування, що здатні зламати найсильніших, але не дозволила зламати вас», — написав Волинський.

Галина Федишин родом із села Сваричів на Івано-Франківщині та Микола з Донеччини разом пройшли бої за місто-герой Маріуполь. Вони обоє потрапили в російський полон у травні 2022-го, коли виходили з “Азовсталі”. Закохані витримали випробування неволею і довгу розлуку.

«Але їхні серця ні на мить не припиняли битися в унісон. Їхні почуття та відданість один одному стали символами непереможної віри й надії. Їхня любов — це всеосяжне світло, що перемогло темряву найтяжчих часів», — зазначив комбриг.

7 квітня 2021 року президент нагородив сержантку 36-ї ОБМП Галину Федишин орденом “За врятоване життя”. Під час повномасштабної війни медикиня отримала поранення та згодом потрапила у полон, з якого її звільнили вчора, 3 січня.

Її коханий Микола Гриценяк морпіх 36 бригади повернувся з російського полону в межах обміну 21 вересня 2023 року (тоді в Україну повернули 215 військових, з них 108 – захисники “Азовсталі”).

Нагадаємо, мешканка Рені, героїня нашого інтерв’ю, дочекалася з полону коханого боронця острова Зміїний.

Тріумф любові: звільненій вчора з полону бойовій медикині освідчився морпіх, з яким вони разом пройшли бої за Маріуполь

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x