Традиція незмінна: в Арцизі знову стартує фотоконкурс до Дня Закоханих “Кохання-Зітхання”

0 коментарів 19656 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До участі запрошують сімейні пари та тих, хто тільки-но зустрів свою другу половинку. Надіславши кращі фото своєї пари та розповідь історії свого кохання, можна виграти грошові призи у кількох номінаціях. Традиційно, організатором фотоконкурсу виступає Арцизька міська рада, а взяти участь в конкурсі можуть тільки мешканці Арцизької громади, передає “Бессарабія INFORM”.


Як зазначають організатори, зовсім немає значення, чи одружені учасники багато років, чи тільки-но зустріли свою половинку – варто надсилати кращі фото своєї пари, розказати історію свого кохання та взяти участь у голосуванні.

В цьому році буде визначено три пари переможців у трьох номінаціях:
1. Номінація «Закохані серця» – до участі запрошуються пари, віком до 18 років.
2. Номінація «Щастя в тобі» – до участі запрошуються закохані пари, віком від 18 до 50 років.
3. Номінація «Ти – моє життя» – до участі запрошуються пари віком 50+.

Умови для участі дуже прості:
– зробіть або оберіть з архіву улюблене фото вашої пари та розкажіть історію вашого кохання (історія знайомства, скільки років разом, за що один одного любите – все, що вважаєте цікавим і доречним). ВАЖЛИВО: у конкурсі не беруть участь весільні світлини!
– надішліть фото та свою лав-сторі на електронну пошту: it.arsirada@gmail.com. У листі обов’язково вкажіть ім’я та прізвище учасників на фото, вік, населений пункт, а також контактний номер телефону для зворотного зв’язку.

Світлини потрібно надіслати до 7 лютого цього року. Старт голосування, публікація учасників за номінаціями – 8 лютого об 11:00. Завершення голосування — 13 лютого (23.59). А оголошення переможців – 14 лютого о 12:00.

Також потрібно обов’язково підписатись на офіційну групу громади у мережі Фейсбук «Арцизька громада» https://www.facebook.com/groups/arsigromada
та Телеграм-канал «Арцизька громада: офіційно» https://t.me/notivicationArciz.

Три пари, які наберуть найбільшу кількість лайків за своє фото та лав-сторі (історію свого кохання) у своїх номінаціях, отримають грошові подарункові сертифікати на суму 1500 грн від Арцизької міської ради на приємні презенти для один одного.

Традиція незмінна: в Арцизі знову стартує фотоконкурс до Дня Закоханих "Кохання-Зітхання"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x