Тарутинець Василь Михайлов став амбасадором Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч»

0 коментарів 13203 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Борець вільного стилю, чемпіон Європи, бронзовий призер чемпіонату Європи, бронзовий призер Кубку світу, учасник Олімпійських ігор, срібний призер Всесвітніх пляжних ігор 2019, чемпіон світу з пляжної боротьби, учасник літніх Олімпійських ігор 2020 року в Токіо бессарабець Василь Михайлов увійшов до числа регіональних амбасадорів проєкту Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Нагадаємо, Василь Михайлов родом з селища Тарутине Болградського району. Вихованець Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи. Випускник Херсонського вищого училища фізичної культури та Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. Ушинського.

Життєве кредо: Бачу ціль – не бачу перешкод.

Крім того, до складу регіональних амбасадорів увійшли: Олена Кравецька – фехтувальниця, Заслужений майстер спорту України, срібний призер, чемпіонка світу 2015 року та Олімпійських ігор 2016 року. Випускниця факультету фізичного виховання Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, та Анатолій Мельников – директор Одеської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву.

Як повідомляла “БІ”, “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч” ― це змагання серед учнів України. Їх влаштовують у п’яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування. Це унікальні спортивні змагання, розроблені за світовим та європейським досвідом. Основна мета – залучити до спорту якомога більше школярів та сформувати у них лідерські якості.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x