“Штучний ажіотаж”: Одеський ТЦК та СП прокоментували поширення інформації про рейди працівників військкомату

0 коментарів 20520 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеський терцентр комплектування реагує на поширення відеоматеріалів та інформації в телеграм-каналах, які стосуються рейдів працівників військкомату. Згідно з офіційним повідомленням ТЦК та Служби Призову, такі заходи є законними в сучасних умовах, і їхні дії спрямовані на виконання громадянських обов’язків в умовах воєнного стану. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


У повідомленні зазначається, що через низьку якість виконання громадянами своїх обов’язків, військове командування, відповідно до своєї компетенції, змушене вживати заходів оповіщення усіма доступними засобами для забезпечення відповідного охоплення жителів країни, які повинні виконувати військовий обов’язок в Україні.

Повідомлення ТЦК також нагадує, що відповідно до статті 65 Конституції України, захист Вітчизни є обов’язком громадян. У разі дії воєнного стану військове командування може встановлювати особливий режим в’їзду та виїзду, обмежувати свободу пересування, рух транспорту та перевірку документів людей.

ТЦК закликає свідомих мешканців нашої країни не створювати штучний ажіотаж, але долучитися до захисту Батьківщини. Громадяни мають право самостійно звертатися до відповідного ТЦК та Служби Призову, не чекаючи повістки, для перевірки облікових даних і виконання конституційного обов’язку.

Мета таких заходів – забезпечити безпеку та військову готовність країни в умовах нинішньої ситуації.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x