На Одещині двох чоловіків, один з яких здійснив наругу над тілом убитої жінки, відправили на лаву підсудних

0 коментарів 16416 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Чорноморську влітку минулого року в місті Чорноморськ сталась моторошна подія: чоловік задушив знайому та здійснив наругу над померлою на очах у товариша. Той потім допоміг приховати злочини. Поліцейські відправили обох злочинців на лаву підсудних. Їм загрожує покарання позбавленням волі. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Минулого літа на майданчику зі сміттєвими баками було виявлено тіло місцевої жительки зі слідами насильницької смерті, замотане у килим і приховане у дерев’яну тумбу.

Кількома днями раніше жінка зайшла в гості до свого знайомого, де також перебував його товариш. Та під час хмільного застілля між господарем та гостею виникла сварка, в ході якої той задушив її мотузкою. У подальшому судово-медична експертиза підтвердила, що потерпіла померла унаслідок механічної асфіксії.

Коли гостя перестала подавати ознаки життя, господар помешкання здійснив наругу над мертвим тілом, вчинивши статевий злочин, а далі ─ сховав тіло під ліжком у спальній кімнаті.

У цей час приятель, що також був у гостях, спокійно спостерігав за всіма звірствами товариша. Потім разом вони викинули речі вбитої у сміттєвий бак і розійшлися по домівках.

Замість того, щоб повідомити у поліцію, товариш прийшов наступного дня до зловмисника знову і почав допомагати приховувати тіло вбитої. Вони замотали його у килим, намагалися винести на балкон та скинути у сміттєвий бак. Втім, того дня задум чоловіків провалився.

Зловмисник не знав, куди подіти небіжчицю понад три дні. Коли ж стало зрозуміло, що тримати тіло жінки у квартирі більше неможливо, він сховав його у тумбу і виніс до сміттєвих баків, а сам втік до Миколаєва.

Спільно з миколаївськими колегами поліцейські розшукали його за кілька днів і затримали. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав утікачеві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці з’ясували, що правопорушник вже був судимий за наругу над тілом померлої людини.

Другий фігурант, створюючи перешкоду правоохоронцям, продовжував приховувати тяжкі злочини товариша, допоки того не затримали.

«За результатами досудового розслідування слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури висунули правопорушникам обвинувачення, залежно від скоєного:

– у вбивстві (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України);

– у нарузі над тілом померлого, вчиненій повторно (ч. 3 ст. 297 ККУ);

– у приховуванні особливо тяжкого злочину (ч. 1 ст. 396 ККУ).

Обвинувальні акти стосовно чоловіків скеровані до суду. За скоєне їм загрожує до 15-ти та до 3-х років позбавлення волі», – повідомив начальник територіального підрозділу поліції Андрій Коротченко.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x