На Одещині Держрибагентство готує меліоративні системи до поливного сезону – фронт роботи

0 коментарів 14742 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У рамках підготовки до поливного сезону 2024 року водогосподарські організації Держрибагентства продовжують активно проводити ремонтно-відновлювальні та підготовчі заходи з метою забезпечення ефективної роботи меліоративних систем. Спеціалісти очищають канали від мулу, проводять доглядові заходи та здійснюють організаційні заходи, зокрема, навчання персоналу з питань охорони праці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Держрибагентство.


На Дністровському МУВГ проведено поточний ремонт насоса та вакуумної системи на Березанській експлуатаційній дільниці, а також ліквідовано порив на гідранті. На Барабойському підвідному каналі виконано ремонт плит, підсипання ґрунту на відкоси та вирубку чагарників.

На Одещині Держрибагентство готує меліоративні системи до поливного сезону - фронт роботи

У Ізмаїльському УВГ з урахуванням потенційного збільшення площі поливу проводяться ремонт і реконструкція напірних трубопроводів, встановлення розмінних агрегатів на насосних станціях. Спеціалісти Ізмаїльського УВГ виконують очистку аванкамери та магістрального каналу Ізмаїльської зрошувальної системи згідно графіку підготовки гідротехнічних споруд до транспортування та подачі води для потреб зрошення.

Працівники Кілійського МУВГ завершили очищення каналу насосної станції «Держфонд» від мулу та вирубування чагарників, виконали відкачку дренажних вод, ремонт валу та робочого колеса насосного агрегату насосної станції «Ліски-1».

Всі ці заходи спрямовані на забезпечення належної і безаварійної роботи меліоративних систем та поліпшення їх технічного стану. Це, в свою чергу, дозволить аграріям отримувати стабільні врожаї на меліорованих землях у найближчому поливному сезоні.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x