Ізмаїльська держадміністрація розкрила карти: подробиці підтримки ЗСУ та витрати у світлі викликів воєнного стану

0 коментарів 15741 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Незважаючи на випробування, пов’язані з воєнним станом, громади Ізмаїльського району залишаються вірними своєму пріоритету – підтримці Збройних сил України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську держадміністрацію.


Протягом 2023 року загальна сума коштів, яку громади витратили на підтримку ЗСУ, склала 80,6 мільйонів гривень. З цієї суми 30,6 мільйонів гривень було витрачено на поточний ремонт приміщень укриттів та блокпостів, 1,8 мільйона гривень – на придбання будівельних матеріалів, 2,9 мільйона гривень – на електротовари, включаючи генератори, і 1,5 мільйона гривень – на засоби зв’язку. Субвенції на загальну суму 37,6 мільйонів гривень було передано для підтримки Збройних сил України.

Громади також активно проводили благодійні заходи, такі як ярмарки, концерти, марафони та регулярний збір речей, медикаментів та смаколиків для військових. Ці заходи відбувалися на базі закладів культури, освіти та позашкільних закладів територіальних громад Ізмаїльського району.

На початку 2024 року громади району вже передбачили суму в 70,75 мільйонів гривень в місцевих бюджетах на підтримку ЗСУ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x