Інвестиції для експрес-розвитку: Бородинська громада визначила нові перспективи економічної експанції

0 коментарів 14283 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 11 січня, в Агенції регіонального розвитку Одеської області відбулася конструктивна зустріч з Іваном Кюссе, головою Бородінської територіальної громади. За столами обговорили стратегічні напрямки розвитку, які сприятимуть покращенню соціально-економічного стану Одеського регіону. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Агенцію регіонального розвитку Одеської області.


Однією з ключових тем було обговорення ініціатив голови громади, спрямованих на активізацію розвитку регіону. Іван Кюссе представив унікальну пільгову пропозицію для інвесторів: повне звільнення (100%) від сплати земельного податку та орендної плати за користування земельними ділянками під час реконструкції чи будівництва об’єктів у таких сферах, як зелена енергетика, переробка сільськогосподарської продукції, тваринництво, туризм та виробництво. Цей крок сприятиме створенню сприятливого інвестиційного клімату та росту економіки регіону.

Обговорювалась також ініціатива щодо створення Євро регіону “Буджак” на прикордонних територіях громад, що об’єднає членів Бородінської громади та сприятиме культурному діалогу між громадами України та Молдови. Це сприятиме туристичному зростанню та розвитку інфраструктури.

Агенція регіонального розвитку активно залучає інвестиції у пріоритетні галузі громадської економіки, сприяє розвитку підприємництва та експорту, а також підтримує інвестиційні проекти. Зокрема, ведеться робота над новими платформами для діалогу між урядом, бізнесом та місцевими громадами, а також створюються інструменти для залучення та впровадження інноваційних проектів.

Всі ці заходи мають на меті створення сприятливого інвестиційного клімату, сприяючи розвитку регіону та зростанню економіки. Об’єднання зусиль спільно з місцевими лідерами та підприємцями буде важливим кроком у забезпеченні економічного процвітання Одеської області та всієї України.

Інвестиції для експрес-розвитку: Бородинська громада визначила нові перспективи економічної експанції

Інвестиції для експрес-розвитку: Бородинська громада визначила нові перспективи економічної експанції

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x