Активна підготовка до поливного сезону 2024 року в Україні: Держрибагентство впроваджує заходи для оптимізації поливної інфраструктури

0 коментарів 14688 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У зв’язку з наближенням нового поливного сезону 2024 року, водогосподарські організації Держрибагентства активно займаються підготовкою державних меліоративних систем для забезпечення ефективного зрошення сільськогосподарських культур. Роботи з ремонту, очищення каналів та інші доглядові заходи проводяться з метою збереження інженерної інфраструктури у найкращому робочому стані. Про це повідомляє “Бессарабія IMFORM”, посилаючись на Держрибагентство.


У рамках цієї ініціативи Ізмаїльське управління водного господарства провело інспекцію Суворівської зрошувальної системи. Співробітники управління перевірили обладнання та трубопроводи, а також визначили технічний стан насосних станцій. Заплановано збільшити площі поливу за допомогою державних насосних станцій у зв’язку з ростом числа водокористувачів.

Кiлiйське МУВГ не відстає у підготовці до нового сезону, проводячи ремонтні та зварювальні роботи на насосних станціях та очищуючи канали від мулу та рослинності. Такі заходи сприятимуть ефективному функціонуванню системи під час поливу.

Вознесенське та Вільнянське МУВГ також активно включилися у процес підготовки, проводячи ремонтні роботи на зрошувальних системах для забезпечення безперебійного доступу води до водокористувачів у новому поливному сезоні.

Активна підготовка до поливного сезону 2024 року в Україні: Держрибагентство впроваджує заходи для оптимізації поливної інфраструктури

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x