Як фонд Pin Up допомагає співвітчизникам, які постраждали внаслідок війни

0 коментарів 19143 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час війни українці продемонстрували надзвичайну згуртованість, взаємопідтримку та спільне бажання прискорити перемогу. Не стали осторонь й українські волонтерські організації та фонди. Саме після початку повномасштабного вторгнення був створений фонд Pin Up, основною метою якого була й залишається допомога українцям, які постраждали від війни. За цей час команда фонду Пін Ап реалізувала безліч благодійних ініціатив, завдяки яким надважливу допомогу отримали тисячі українців.


Місія здійсненна: програми фонду Pinup Foundation

Благодійний фонд PIN-UP Foundation активно допомагає українцям, які цього найбільше потребують. Діяльність фонду здійснюється відразу у декількох напрямках, кожен із яких є надзвичайно важливим, особливо під час повномасштабної війни, яку розв’язала росія. Зокрема, серед програм фонду Pin Up є такі як:

  • Покоління «У». Благодійність Pin Up приділяє особливу увагу допомозі маленьким українцям та їх сім’ям. Зокрема, волонтерами був організований і здійснений не один рейс до країн Європи, націлений на евакуацію та реабілітацію дітей із різних регіонів України.
  • Пульс Нації. В рамках цієї програми було надано допомогу медичним установам. За отриманими запитами волонтери придбали відповідне медичне обладнання, витратні матеріали та медикаменти.
  • Рука допомоги. Команда фонду Pin-Up активно допомагає тим, кому це особливо необхідно. Зокрема, мова йде про людей з інвалідністю, літніх людей, а також багатодітні сім’ї. Волонтери закуповують необхідні товари і доставляють гуманітарну допомогу тим, хто її потребує найбільше.
  • Нова країна. Фонд активно співпрацює з ВЦА та міськими адміністраціями та надає допомогу у відновленні громад, які зазнали руйнувань через війну. Це дозволяє оперативно реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій і максимально запобігати їхньому виникненню.

Загалом, усі програми, за якими здійснюється волонтерство PinUp фонду, сприяють підтримці українців, які постраждали внаслідок війни, зміні їхнього життя на краще та повернення віри у світле майбутнє у вільній Україні.

Плани на майбутнє щодо розвитку PIN-UP Foundation

Надалі Pin Up Foundation Україна планує не зупинятися на досягнутому, а суттєво масштабувати свою діяльність. Це дозволить підтримати якомога більшу кількість наших співвітчизників, які опинилися у скрутному становищі та зазнали втрат через війну. Спільні зусилля волонтерів і неурядових організацій, що співпрацюють з фондом PIN-UP Foundation, дозволять прискорити таку бажану для кожного з нас перемогу, а також якнайшвидше відновити Україну після перемоги.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x