В Ізмаїлі виявили незаконне перевезення “прісноводної акули” без дозвільного документу

0 коментарів 56646 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 грудня, в місті Ізмаїл було виявлено та затримано порушника природоохоронного законодавства, який перевозив велику партію щуки без належних документів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, з посиланням на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу.


Діяльність зловмисника була виявлена під час проведення спільних природоохоронних заходів представниками державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу та працівниками Ізмаїльського районного відділу поліції.

Під час перевірки транспортного засобу громадянина виявлено 93 кілограми щуки, але відсутні були будь-які документи, що підтверджують законність придбання цієї риби. За даними державних інспекторів, інцидент став порушенням частини 1 статті 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення  штрафу з конфіскацією об’єктів.

Наразі інспекторами складено відповідний протокол, і матеріали справи будуть передані до судових органів для подальшого розгляду. Очікується, що порушнику може бути накладено адміністративну відповідальність за незаконне перевезення та торгівлю природними ресурсами.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x