У Татарбунарській громаді затримано “лісоруба”: знищено дерево – сплачено штраф та відшкодовано збитки

0 коментарів 22086 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 1 грудня, у результаті самовільної порубки було знищено дерево породи «Дуб», що привело до значної екологічної шкоди. Лісоруб, винуватець події, зараз змушений не лише сплатити штраф за порушення природоохоронних норм, але й відшкодовувати вартість завданих збитків. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу.


Під час проведення природоохоронних заходів вдалося затримати особу, яка вчинила самовільне знищення дерева, а саме представника породи “Дуб”. Зловмиснику, який вчинив порушення, було негайно притягнуто до адміністративної відповідальності згідно зі статтею 65-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Згідно з вироком, порушник сплатив штраф у розмірі 765 гривень, але це не єдине відшкодування. Внаслідок бездумної порубки завдано серйозної шкоди природі, що вимірюється не тільки грошовим еквівалентом. Загальна сума збитків визначена на рівні майже 16 тисяч гривень.

Державні інспектори вже пред’явили порушнику вимогу щодо відшкодування завданого збитку та відновлення природного балансу. Це стане важливим етапом в забезпеченні екологічної стійкості та дбайливого ставлення до довкілля в межах нашої спільної громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x