“Терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі”, – гендиректор “Київстар”

1 коментар 41337 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Генеральний директор мобільного оператора “Київстар” Олександр Комаров прокоментував масштабний збій, який стався сьогодні. За словами очільника компанії, терміни відновлення роботи сервісів оператора незрозумілі. Про це він сказав у своєму відеозверненні.


“Війна з Росією має багато вимірів, і один із них у кіберпросторі. На жаль, сьогодні вранці “Київстар” став ціллю надпотужної хакерської атаки, внаслідок якої тимчасово недоступні послуги звʼязку та доступу в Інтернет. Поки що терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі. Ми працюємо над усуненням наслідків цієї атаки для того, щоб якнайшвидше відновити звʼязок”, – заявив Комаров.

За його словами, для з’ясування обставин і наслідків протиправних дій втручання в діяльність мережі “Київстар” залучив представників правоохоронних органів і спеціальних державних служб.

“Київстар обов’язково надасть компенсацію абонентам, які не мали зв’язку або не могли скористатися послугами оператора. Приносимо вибачення абонентам за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння і підтримку”, – додав гендиректор.

Нагадаємо, віцепрем’єр-міністр Олександр Кубраков заявляв, що Kyivstar відновить зв’язок протягом 4-5 годин.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Никушор
Никушор
5 месяцев назад

зза майнінга криптовалют вся проблема . . з такими цінами на послуги звязку K.S. вирішив поторгуватись

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x