Таксист з Одещини отримав “довічку” за кримінальний марафон вбивств та грабежів

0 коментарів 25515 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суд Одеської області виніс рішення про довічне позбавлення волі для жителя області, якого звинуватили у скоєнні жахливих злочинів протягом тривалого періоду. Прокурори вважають його винним у серії вбивств, грабежів, розбоїв та зґвалтуванні малолітньої. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру.


За обвинуваченням суд визнав його винним у скоєнні 6 грабежів, 7 розбоїв та вбивства 4 жінок, які були пасажирками його автомобіля.

Зловмисник вчиняв свої злочини протягом періоду з липня 2013 року по травень 2015 року, використовуючи свою посаду таксиста для вчинення жахливих актів. Коли потерпілі відмовлялись віддати йому гроші та ювелірні вироби, він застосовував фізичну силу, душив їх, поки вони не переставали подавати ознаки життя.

Додатково, у травні 2015 року в стані алкогольного сп’яніння, він напав на будинок в селі Маяки Одеської області. Побачивши 8-річну дівчинку в кімнаті, він не тільки пограбував, але і здійснив жахливі дії сексуального характеру стосовно неї. Але вчасне втручання батька дитини зупинило подальший насильницький акт.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x