Ситуація зі світлом в Ізмаїльському районі: робота електриків й досі продовжується

0 коментарів 26703 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За інформацією оперативного штабу Ізмаїльської районної державної адміністрації, станом на 9:00 сьогодні, 1 грудня, продовжується робота з ліквідації наслідків негоди. Деякі населені пункти підключені частково.  Упродовж сьогоднішнього дня над відновленням енергопостачання мешканцям району працюватимуть 22 бригади, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Робота з ліквідації наслідків негоди продовжується в районі без перерви. Станом на зараз відомо наступне:

– в Кілійській громаді всі населені пункти підключені частково;
– в Ренійській громаді всі населені пункти підключені повністю;
– в Суворовській громаді частина села Острівне без електроенергії через пошкодження на високовольтній лінії, село Приозерне частково без електроенергії;
– в місті Вилкове декілька вулиць повністю без електроенергії, наявні одиничні відключення по місту. Частково без електроенергії села Приморське, Мирне, Десантне.

Щодо Сафʼянівської громади, то у ній частково з електропостачанням села Стара Некрасівка, Ларжанка, Нова Некрасівка, Комишівка, Кислиці, Матроска, Саф‘яни, Утконосівка, Багате, Броска, Озерне. Повністю підключені села Каланчак, Лощинівка, Сафʼяни, Першотравневе, Муравлівка, Кам‘янка (залишилось п’ять будинків).

В місті Ізмаїл продовжується опрацювання заявок мешканців приватного сектору та багатоповерхового будинку. Також триває робота з усунення локальних пошкоджень.

“Друзі, ми розуміємо, наскільки важко без світла. Ми також живемо на Одещині, і наші родини так само чекають на повернення світла. Однак кожна ввімкнена оселя – це зусилля енергетиків, що цілодобово, без відпочинку працюють за будь-якої погоди. Ми просимо вас з розумінням поставитися до ситуації та набратися витримки. 213 бригад енергетиків ДТЕК по всій області докладають всі можливі зусилля, щоб якомога швидше закінчити ремонти!“, – у свою чергу прокоментували ситуацію у ДТЕК “Одеські електромережі”.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x