Школярам з Одеської області пропонують долучитись до конкурсу “Яскрава Антарктика: погляд зі станції “Академік Вернадський”

0 коментарів 14823 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Всеукраїнський онлайн-конкурс проводиться за підтримки НАНЦ та проєкту “На Урок”. Долучитися до цікавого конкурсу мають змогу учні 1-11 класів, а самі завдання розділені на три вікові категорії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Національний антарктичний науковий центр. 


Як зазначають організатори, участь у конкурсі «Яскрава Антарктика: погляд зі станції “Академік Вернадський” є безкоштовною, але за попередньою реєстрацією. Її можуть здійснювати як вчителі, так і учні самостійно. До речі, реєстрація та виконання завдань відкриті до 11 січня 2024 року.

Учень сам обирає час для участі в конкурсі (до його завершення), проте всі завдання потрібно розв’язати за один раз, вклавшись у 45 хвилин.

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Крім того, всіх учасників запросять на онлайн-зустріч із Сергієм Глотовим – біологом 27-ї та 28-ї Українських антарктичних експедицій. Саме його світлинами проілюстровані більшість завдань конкурсу.
Також учасники зможуть відчути себе справжніми науковцями та реалізувати тематичні проєкти. Усі, хто виконає їх, отримають листівки з неймовірними антарктичними фото від Сергія Глотова.

Запрошуємо здійснити дивовижну подорож до Антарктики та дізнатися багато нового про історію та особливості роботи на станції «Академік Вернадський», дослідження українських науковців і їхній внесок у світову науку, географію та дивовижну природу крижаного континенту. P.S. підготуватися до конкурсу можна за допомогою наших “Антарктичних уроків”, розміщених на YouTube каналі НАНЦ“, – зазначили у Національному антарктичному науковому центрі.

Реєстрація для участі у конкурсі вчителів за посиланням.

Реєстрація для участі у конкурсі школярів за ось цим посиланням.

YouTube канал НАНЦ – ось тут.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x