Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини

0 коментарів 15471 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Святкування Дня Святого Миколая багатьом українським дітям доводиться проводити у лікарняних стінах через хвороби. Але сподівання на візит казкового героя та на отримання подарунків не полишає малечу навіть у медичних закладах. Тому очільник Одеської області відвідав сьогодні, 6 грудня, декілька медичних установ в області, щоб підняти настрій малечі. Побував він й у місті Ізмаїл, його супроводжував голова Ізмаїльського району Родіон Абашев, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Спочатку очільник області побував у дитячій обласній лікарні. Там він поспілкувався з дітками та разом зі Святим Миколаєм вручив малечі подарунки.

“Наші маленькі пацієнти борються з хворобами, тому змушені провести цей день у палатах. Спробували подарувати їм хоч трохи свята. Зичимо дітям найскорішого одужання та міцного здоровʼя. Будемо робити все для того, аби умови в дитячих лікарнях Одещини були набагато якіснішими“, – прокоментував Олег Кіпер.

Також він завітав до вихованців Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини. Кіпер відзначив, що цим дітям особливо важливо відчувати увагу, любов і турботу дорослих. Разом з ним привітали дітей зі святом і голова Ізмаїльського району Родіон Абашев, а також заступниця Марина Деной, які на деякий час стали помічниками Святого Миколая.

Щиро сподіваюсь, що найулюбленіший святий виконає найзаповітнішу мрію дітей – подарує їм родинний затишок. А всім нам – довгоочікувану та вистраждану Перемогу“, – підкреслив Абашев.

Наостанок зазначимо, що усі подарунки були придбані за рахунок Одеської державної обласної адміністрації.

Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини  Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини   Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Олег Кіпер привітав з Днем Святого Миколая малюків з Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x