Зрадника Киву знайшли мертвим у Підмосков’ї: це вже підтвердили у ГУР

0 коментарів 19359 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тіло колишнього депутата Верховної Ради та зрадника Іллі Киви було виявлено сьогодні вдень близько 15 години на вулиці біля готелю «Велич Кантрі Клаб» у росії. Першими про це повідомили саме російські ЗМІ. За попередньою інформацією, його знайшла співробітниця готелю. Кива лежав на животі обличчям у снігу, і навколо нього була велика калюжа крові. Представник ГУР Андрій Юсов підтвердив ліквідацію колишнього нардепа Іллі Ківи, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


В росії у ході спецоперації СБУ ліквідували ексдепутата Верховної ради України від забороненої нині ОПЗЖ Іллю Киву. Тіло Киви знайшли в підмосковному селі Супоневе Одинцовського району, в комплексі «Велич Кантрі Клаб», який включає в себе готель і котеджне селище. Також повідомляється, що номер у готелі, біля якого виявили тіло Іллі Киви, коштує від 10 тис. до 24 тисяч рублів, а окремий будиночок – за 7,7 тисяч рублів.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило смерть колишнього народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Іллі Киви. Про це сказав представник ГУР Андрій Юсов під час прямого ефіру.

Насамперед вітаємо всіх українців, а також добрих людей в усьому вільному світі з днем Збройних сил України. Можемо підтвердити, що Кива – всьо. І така доля спіткатиме й інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму“, – сказав Юсов.

Також він  назвав Киву “одним із найбільш огидних покидьків, зрадників і колаборантів”.

Тому можна констатувати, що справедливість має різні форми у житті“, – сказав представник ГУР.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x