На трасі “Одеса-Рені” за добу загинуло двоє пішоходів

0 коментарів 23598 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 19 грудня, на міжнародній трасі М-15 відбулось одразу дві аварії, хоча й у різних районах – у Білгород-Дністровському та Ізмаїльському. В обох випадках час був вечірній, і обидва постраждалих не вижили. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Щодо першої дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась в Білгород-Дністровському районі, то поліцейські попередньо встановили: водій автопоїзда поблизу села Спаське допустив наїзд на літнього чоловіка, коли той перебував на проїзній частині дороги.

Стосовно аварії, яка відбулась в Ізмаїльському районі: попередньо було встановлено, що керманич легкового автомобіля, рухаючись між селами Новосільське та Нова Некрасівка, здійснив наїзд на літнього чоловіка, коли той вийшов на проїзну частину дороги у невстановленому місці.

Поліцейські перевірили водіїв на стан сп’яніння, вони були тверезими.

На місцях аварій працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатих кримінальних проваджень поліцейські призначили низку експертиз. Всі обставини подій встановлюються.

Закликаємо учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР, водіїв – бути уважними за кермом, а пішоходів – перетинати проїзну частину дороги по пішохідному переходу, впевнившись у відсутності транспорту, що наближається, та позначати себе у темну пору доби світлоповертальними елементами“, – вкотре наголосили правоохоронці.

На трасі "Одеса-Рені" за добу загинуло двоє пішоходів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x