Дітлахи з Аккерману приготували смаколики для поліцейських, які несуть службу на Херсонщині

0 коментарів 13311 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Малеча вперше у своєму житті готувала цукерки. Допомагали їм у цьому старший інспектор з ювенальної превенції Оксана Квачук та поліцейський офіцер громади Марина Боб. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Як розповіли правоохоронці, вони разом з хлопчиками та дівчатками з шоколаду та горішків виготовили смачнющі цукерки у вигляді сердечок. Більш того, як зізнались діти, вони робили солодощі вперше, але натхненно і з великою любов’ю та повагою до правоохоронців.

«Зведений загін поліцейських Одещини несе службу на території деокупованої Херсонщини і знаходиться далеко від своїх домівок та сімей. Тож ми разом зі своїми дітьми та вихованцями творчого гуртка на зимові свята підготували для них солодкі й приємні подарунки. Хлопці та дівчатка у такий спосіб висловили правоохоронцям свою вдячність та турботу», – розповіли Оксана Квачук та Марина Боб.

Крім цього, маленькі аккерманці намалювали та підписали поліцейським листівки з побажаннями спокійних свят, скорішого миру та повернення додому у повному складі.

 «Хоч на відстані, але правоохоронці точно відчують підтримку та турботу дітей. Ми багато розмовляли з ними про війну, про те, як змінилося їхнє життя, про заходи безпеки та емоційні хвилювання. Нас вразило, наскільки вони по-дорослому мислять, які у них недитячі мрії, та як сильно вони бажають Перемоги замість іграшок», – поділилися думками старший інспектор з ювенальної превенції та поліцейський офіцер громади.

Дітлахи з Аккерману приготували смаколики для поліцейських, які несуть службу на Херсонщині

Дітлахи з Аккерману приготували смаколики для поліцейських, які несуть службу на Херсонщині

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x