Ізмаїлець обікрав та підпалив кіоск у Білгороді-Дністровському: йому повідомили про підозру за двома статтями

0 коментарів 15471 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Від жительки Білгорода-Дністровського до поліції надійшло повідомлення про загоряння дерев’яного торговельного павільйону, в якому здійснювався продаж одягу. Правоохоронці встановили, що до події причетний житель Ізмаїла. За скоєне зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Ізмаїлець, який скоїв правопорушення, перебував у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. До цього він додав ще два злочини.

Так, у вечірній час зловмисник через вікно проник до торговельного кіоску, звідки викрав пакети з новим одягом: футболками, светрами, штанами та сукнями на суму майже 21 тис. гривень. Аби приховати крадіжку, він підпалив всередині крамниці інший одяг та втік з місця події.

Розшукавши правопорушника, у нього вилучили в якості речових доказів викрадені речі, а його самого помістили під варту.

«Отримавши висновки експертів та зібравши інші докази, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення, вчиненій в умовах воєнного стану, та в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу, що передбачено частиною 4 статті 185 та частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Слідство триває», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаємо, як “БІ” інформувала раніше, внаслідок пожежі вогнем знищено три металопластикові вікна, металопластикові двері, внутрішню обшивку стін та майно на загальній площі 15 м кв. Також пошкоджено металевий ролет, вивіску та дах сусіднього кіоску.

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x