Замах на подвійне вбивство та незаконне поводження з боєприпасом: зловмиснику, який кинув в авто з людьми гранату, загрожує довічне

0 коментарів 31212 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці кваліфікували дії зловмисника, який сьогодні кинув гранату в автомобіль людей, які його підвозили. Чоловіку інкримінують замах на подвійне вбивство з корисливих мотивів та незаконне поводження з бойовим припасом. За даним фактом розпочаті два кримінальні провадження. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Скоєне може обернутися для чоловіка довічним ув’язненням. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


Попередньо встановлено, що правопорушник, якого підвозили додому двоє жителів міста Татарбунари, запропонував їм купити у нього брухт. Під час розмови попутник почав вимагати показати йому гроші, нібито щоб переконатися у тому, що покупці його не обдурять. В цей час він дістав гранату, вирвав з неї чеку і кинув під авто.

Унаслідок вибуху отримав тілесні ушкодження 17-річний пасажир водія. Його доставили до реанімаційного відділення Саратської центральної районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді непроникаючого осколкового мінно-вибухового поранення попереку. Загрози його життю вже немає.

Особу зловмисника, який з місця події втік, поліцейські оперативно встановили та розшукали за місцем мешкання. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дії чоловіка кваліфіковані як замах на умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів за ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та незаконне поводження з вибуховим предметом за ч. 1 ст. 263 того ж кодексу.

Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним ув’язненням, з конфіскацією майна.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x