“Вилково” готується до першого рейсу після капітального ремонту та боротьби з корупцією

0 коментарів 23868 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Компанія “Українське Дунайське Пароплавство” оголосила про завершення тривалого капітального ремонту та отримання необхідних документів Регістру для свого судна “Вилково”. Після року активної реконструкції судно готове до першого рейсу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на генерального директора УДП Дмитра Москаленка.


Минулого року УДП вирішило припинити бербоут-чартер, в якому “Вилково” перебувало протягом тривалого часу. Рішення було обумовлене бажанням компанії покращити свою фінансову ефективність. За словами представників УДП, в порівнянні зі ставкою оренди, припинення бербоут-чартеру дало можливість підприємству заробляти в 4-5 разів більше.

Однак, зазначається, що проблеми не обмежуються лише фінансовими питаннями. Судно “Вилково” належним чином не обслуговувалося, залишаючись у стані псування. Згідно з представниками компанії, було витрачено значні кошти, щоб привести його до ладу.

Крім того, компанія розглядає можливості стягнення компенсації за втрати, пов’язані з минулим орендним договором. Однак, згідно з юридичними експертами, договір був укладений з використанням типової офшорної схеми, що ускладнює можливість притягнення відповідальних осіб до відповідальності.

Залишається сподіватися, що нове управління УДП принесе прозорість та ефективність в управління державними активами.

"Вилково" готується до першого рейсу після капітального ремонту та боротьби з корупцією

"Вилково" готується до першого рейсу після капітального ремонту та боротьби з корупцією

"Вилково" готується до першого рейсу після капітального ремонту та боротьби з корупцією

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x