В Тарутинській громаді закупили ноутбуки для школярів

0 коментарів 16362 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Учні Тарутинського ліцею вже з наступного тижня зможуть навчатись в очному форматі. Як вже повідомляла “БІ”, цьому посприяло завершення необхідних робіт в укритті навчального закладу. Але окрім цього на вихованців ліцею чекає ще один сюрприз, коли вони прийдуть до ліцею. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду. 


Як пояснили у місцевих органах влади, тривале навчання онлайн було пов’язане з капітальним ремонтом укриття в навчальному закладі. Ситуація нарешті змінилась на кращу, учні ліцею виходять на очну форму навчання. Тепер під час повітряної тривоги діти будуть перебувати в укритті в комфортних умовах.

Окрім того, на школярів чекають 34 нових ноутбуки. Техніка була закуплена з місцевого бюджету для укомплектування компʼютерних класів.

Раніше навчатись доводилось на застарілій техніці. А зараз, коли технології швидко розвиваються, учні будуть мати змогу опановувати інформатику на більш сучасних приладах! Адміністрація навчального закладу щиро вдячна депутатам селищної ради за такий подарунок“, – прокоментували гарну подію у Тарутинському ліцеї.

В Тарутинській громаді закупили ноутбуки для школярів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x