У селі Трудове поруч з меморіальною дошкою Івану Фунтовому ростимуть троянди та туї

0 коментарів 20979 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Трудове Кілійської громади в сквері памʼяті, де встановили меморіальну дошку загиблому Герою Івану Фунтовому, висадили 100 кущів троянд і 10 колоновидних туй. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на Фейсбук-спільноту “Село Трудове. Історія та сьогодення”.


Як йдеться у повідомленні, придбання саджанців стало можливим за сприянням та ініціативою однокласників загиблого захисника України Фунтового Івана, а також однокласниці Світлани Смирної.

Молоді троянди та туї передали старості села Олександру Лупаносу для озеленення скверу, де встановлена меморіальна дошка Івану Фунтовому.

“Сквер трохи розширили, місця для висадки ще є багато, тож хто бажає і може, долучайтесь до озеленення. Велика подяка усім однокласникам від старости та односельців”, – зазначили мешканці села Трудового.

Як повідомляла “БІ”, 12 травня в селі Трудове Кілійської громади відбулось відкриття меморіальної дошки Івану Івановичу Фунтовому, який загинув 19 серпня 2022 року в Херсонській області, боронячи Україну від російських окупантів.

Командир відділення взводу протитанкових керованих ракет Іван Фунтовий загинув в районі села Лозове на Херсонщині. Тривалий час вважався зниклим безвісти, оскільки не було можливості забрати тіло з поля бою. Дружина загиблого Христина до останнього вірила в диво і шукала зниклого коханого. Як стало відомо, 27.09.22 тіло Івана Івановича Фунтового витягли з поля бою. Життєвий шлях захисника зупинився ще 19 серпня. І лише 3 жовтня його поховали в рідному Трудовому.

У селі Трудове поруч з меморіальною дошкою Івану Фунтовому ростимуть троянди та туї
У селі Трудове поруч з меморіальною дошкою Івану Фунтовому ростимуть троянди та туї

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x