На честь загиблого морпіха з Кілійщини Івана Фунтового у його рідному селі встановили меморіальну дошку

0 коментарів 21141 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


12 травня, в селі Трудове Кілійської громади, відбулось відкриття меморіальної дошки Івану Івановичу Фунтовому, який загинув 19 серпня 2022 року в Херсонській області, боронячи Україну від російських окупантів. Про це повідомляє Бессарабія INFORM.


Командир відділення взводу протитанкових керованих ракет Іван Фунтовий загинув в районі села Лозове на Херсонщині. Тривалий час вважався зниклим без вісти, оскільки не було можливості забрати тіло з поля бою. Дружина загиблого Христина до останнього вірила в диво і шукала зниклого коханого. Як стало відомо, 27.09.22 тіло Івана Івановича Фунтового витягли з поля бою. Життєвий шлях захисника зупинився ще 19 серпня. І лише 3 жовтня його поховали в рідному Трудовому.

В мирний час Іван був підприємцем і відстоював права представників малого та середнього бізнесу, активно займався громадською діяльністю, на Старокінному ринку разом з іншими активістами заснував осередок діяльності. Проживав у Одесі, звідки 29 квітня, не вагаючись, став на захист Вітчизни.

Сквер, в якому відкрили меморіальну дошку, в майбутньому планують благоустроїти і зробити Сквером Пам’яті нашим Героям, які поклали життя за незалежність України і за мирне життя українців.

Нагадаємо, в пам’ять про загиблого на війні морського піхотинця Івана Фунтового в Одесі на Старокінному ринку з’явилася кам’яна дошка. Під нею встановили лавку – це якраз те місце, де Іван проводив багато часу при житті. Крім того, ім’ям Фунтового частину провулка біля одеського ринку.

На честь загиблого морпіха з Кілійщини Івана Фунтового у його рідному селі встановили меморіальну дошку На честь загиблого морпіха з Кілійщини Івана Фунтового у його рідному селі встановили меморіальну дошку На честь загиблого морпіха з Кілійщини Івана Фунтового у його рідному селі встановили меморіальну дошку На честь загиблого морпіха з Кілійщини Івана Фунтового у його рідному селі встановили меморіальну дошку На честь загиблого морпіха з Кілійщини Івана Фунтового у його рідному селі встановили меморіальну дошку

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x