Ситуація у Болградському районі після негоди поки що залишається складною

0 коментарів 23247 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Станом на 10:00 годину ранку сьогодні, 27 листопада, в Болградському районі фіксується ожеледь, повалені дерева та обірвані електропроводи. Над ліквідацією наслідків негоди також працюють аварійні бригади ДСНС, але через негоду сполучення між населеними пунктами ускладнено, стан доріг непроїзний майже в усіх напрямках. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську районну державну адміністрацію.

Відомо, що внаслідок погіршення погодних умов знеструмлені всі населені пункти у Городненській, Василівській, Павлівській, Теплицькій, Кубейській та Криничненьській громадах. У Болградській, Тарутинській, Арцизькій та Бородінській громадах світло є тільки в адміністративних центрах, інші населені пункти знеструмлені.

Наразі в районі працюють 9 аварійних бригад ДТЕК. Життево важливі об’єкти працюють на генераторах. Проблем з водопостачанням немає. В населених пунктах району відкриті та працюють Пункти Незламності.

На період погіршення погодних умов було збільшено кількість патрулів для регулювання дорожнього руху та гарантування безпеки на автошляхах. Цілодобове працює штаб з ліквідації наслідків негоди, всі служби переведено у посилений режим роботи.

Нагадуємо, що для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації – цілодобово працює єдиний контакт-центр:
+38 067 400 60 80.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x