Поставлено крапку в історії полеглого Героя з Арцизу, якого посмертно звинуватила у дезертирстві військова поліція

1 коментар 44469 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


“Бессарабія INFORM” підбиває підсумки сумнозвісної історії про полеглого героя з Арцизу Сергія Нурісламова, якого посмертно звинуватили в дезертирстві. Вдова воїна Олена розповіла власній кореспондентці “БІ” в місті Арциз, як розвивалися події далі, та чим закінчилась ця історія. 


Історія Олени привернула увагу багатьох небайдужих та набула великого розголосу. Нагадаємо, що новину у “БІ” побачили понад півмільйони читачів, а ролик “ТікТок” – понад 750 тисяч користувачів, у результаті чого на цей інцидент звернули увагу інші ЗМІ, центральне телебачення, волонтери. Були навіть спроби міністерства оборони зв’язатися з жінкою. Все це не могло не позначитися на подальшому розвитку подій.

Батько та дружина Сергія подали офіційний запит на отримання матеріалів справи до Державного Бюро Розслідувань та військової служби правопорядку, адже жодних даних у відкритому доступі немає. Вчора батькові прийшло повідомлення на телефон, що провадження закрито.

“Залишається невідомим, хто і з якою метою відкрив це провадження, а також хто і з якої причини його закрив. Ніяких пояснень нам не надали. І, звісно, ніхто не вибачився за все те, що нам довелося пережити”, – розказує вдова.

Рідні Сергія вважають, що саме розголос цієї справи вирішив її результат, тому варто пам’ятати: саме публічне розголошення може вберегти вас та ваших близьких від неправомірних дій структур влади, правопорядку та інших сфер. Якщо ви зіштовхнулися з подібною ситуацією, та на ваші скарги не реагують, зв’яжіться з нашими журналістами: пишіть на електронну пошту b.inform2012@gmail.com або на наш бот у телеграмі.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Людмила Писарницька
Людмила Писарницька
5 месяцев назад

У військовій службі правопорядку сидять козли

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x