На водоймах Білгород-Дністровщини виявлені та вилучені безхазяйні знаряддя лову (ОНОВЛЕНО)

0 коментарів 67446 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 23 листопада, з метою запобігання незаконному вилову водних біоресурсів в Шаболатському лимані та заливі Акембет були виявлені та вилучені безхазяйні необірковані знаряддя лову. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу.


Спільна операція працівників водної поліції Білгород-Дністровського районного відділу поліції, 23 загону морської охорони та Одеського рибпатруля призвела до вилучення 15 сіток загальною довжиною 650 метрів та 2 ятері довжиною 63 метри. У сітках знаходилися водні біоресурси, серед яких було виявлено 6,5 кілограмів кефалі гостроноса.

З метою юридичного оформлення був складений акт про вилучення безхазяйного майна.

Органи водного патрулювання продовжують вживати заходів для запобігання подібним порушенням та забезпечення ефективного контролю за рибальством в регіоні.

ОНОВЛЕНО: за інформацією ГУНП завдані збитки водним біоресурсам перевищили 50 тисяч гривень.

«Живу та неушкоджену рибу правоохоронці відпустили до водойми, а решту загальною вагою 6,5 кілограмів вилучили працівники екологічної інспекції, склали відповідний акт та передали на зберігання до підприємства «КЛЕСТ ЛТД». Весь улов буде реалізовано в рамках чинного законодавства, а отримані кошти – зараховані до державного бюджету. Наразі працівники районного відділу поліції встановлюють осіб, причетних до незаконного водного добувного промислу», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x