Не вперше позбавляє життя людину: нові подробиці про 33-річного водія, який збив 9-річну Алісу в Ізмаїлі

0 коментарів 58185 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Стали відомі нові подробиці про 33-річного водія, який сів п’яним за кермо автомобіля та збив 9-річну дівчинку Алісу в Ізмаїлі, внаслідок чого та померла у лікарні. Як виявилося, чоловік вже мав проблеми з законом – він позбавив волі земляка та спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті потерпілого. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


Як повідомляла “БІ”,  30 жовтня житель Ізмаїла, керуючи автомобілем «DAEWOO» у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на дев’ятирічну дівчинку, коли вона переходила дорогу.

Потерпіла у тяжкому стані декілька днів знаходилась у лікарні, де за її життя боролися лікарі, але, на жаль, вчора, 1 листопада, вона померла.

Водію, який скоїв ДТП, внаслідок якої померла дев’ятирічна Аліса, загрожує до десяти років ув’язнення. Наразі чоловік знаходиться під вартою.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили водієві про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 214 тисяч 720 гривень. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку судових експертиз. Слідчі дії тривають», – повідомив прокурор Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.

Не вперше позбавляє життя людину: нові подробиці про 33-річного водія, який збив 9-річну Алісу в Ізмаїлі

 

«Фігурант не вперше скоїв злочин – у суді на розгляді відносно нього наразі знаходиться обвинувальний акт за позбавлення волі земляка та спричинення йому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого», – розповідає начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Також у поліції закликали громадян, які стали очевидцями цієї дорожньо-транспортної пригоди, звернутися до старшого слідчого Федора Чифліклія за телефоном (097) 742 48 34 або на спецлінію «102».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x