Водію загрожує до десяти років ув’язнення – справу з ДТП, внаслідок якої померла дев’ятирічна мешканка Ізмаїлу, буде перекваліфіковано

0 коментарів 34668 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Великим ударом для усієї Бессарабії стала звістка про смерть у реанімації дев’ятирічної Аліси, котра у понеділок, 30 жовтня, потрапила під колеса автомобіля “Daewoo”, 33-річний водій якого, як виявилося, знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Серце дівчинки зупинилося вчора, 1 листопада. Це, звісно, значно ускладнило становище порушника ПДР. 


За даними “Бессарабії INFORM”, сьогодні прийматиметься рішення щодо перекваліфікування частини статті, за якою судитимуть керманича, з ч.2 на ч. 3 ст. 286-1 (ДТП, вчинене в стані алкогольного сп’яніння, яке призвело до смерті потерпілого). Санкція передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати автомобілем на аналогічний термін після звільнення з в’язниці.

Наразі ще ведуться слідчі дії, після яких кримінальне провадження буде передане до суду. Наразі водій знаходиться під вартою.

Нагадаємо, аварія сталася у самому центрі Ізмаїла на проспекті Незалежності (кут вулиці Тульчианівська). За попередніми даними, дівчинка переходила проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Перевірка керманича на стан сп’яніння показала наявність в організмі алкоголю, який перевищував допустиму норму майже в сім разів.

Водію загрожує до десяти років ув'язнення - справу з ДТП, внаслідок якої померла дев'ятирічна мешканка Ізмаїлу, буде перекваліфіковано

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x