Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ізмаїльський район страждає від “деревопаду”

0 коментарів 38016 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Негода не вщухає в Одеській області. Через сильні пориви вітру та дощ в різних куточках Ізмаїльського району почали падати дерева, що у свою чергу становить реальну загрозу для життя людей. Наприклад, в Ізмаїлі дерево впало на машину – добре, що у середині нікого не було. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області.


Так, учора, 18 листопада, приблизно о 19:00 до Служби порятунку надійшов дзвінок, у якому повідомлялось про те, що на проспекті Миру в Ізмаїлі впало велике дерево, перекрило вихід з під`їзду та зачепило легковий автомобіль. Потрібна допомога населенню з розпилювання.

На місці події рятувальники встановили, що під ударом опинилась автівка марки Nissan Tiida, яка була припаркована поблизу під’їзду багатоповерхівки. Тож за допомогою бензопили Shtil працівники ДСНС розпиляли дерево та прибрали гілки з легкового автомобіля та з входу до під’їзду.

А за півгодини до цього інша бригада рятувальників виїхала на виклик, де також фігурувало дерево: за межами м. Рені впало дерево на проїжджу частину дороги. Тут працівники ДСНС також за допомогою бензопили “STIHL MS 361” розрізали деревину та прибрали її з проїжджої частини дороги.

Ізмаїльський район страждає від "деревопаду"

Ізмаїльський район страждає від "деревопаду"

Ізмаїльський район страждає від "деревопаду"

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x