Іноземні партнери передали Ренійській лікарні медичне приладдя

0 коментарів 20790 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями КНП «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» від іноземних партнерів отримало гуманітарну допомогу у вигляді медичного обладнання та приладдя. Про це, із посиланням на Ренійську громаду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Так медзаклад отримав спеціальні ліжка для реанімації, два гінекологічні крісла, апарати для контролю життєдіяльності новонароджених, а також засоби індивідуального захисту (маски, медичні костюми).

«Наразі в осінній сезон витрачається велика кількість розхідних матеріалів, збільшуються шанси на поширення вірусних інфекцій, тому отримані маски, костюми, які є розхідним матеріалом і слід міняти кожні чотири години. Лікарі неодноразово наголошували на необхідності такої допомоги, адже саме маски є тим розхідним матеріалом, запаси якого постійно потрібні. Якісні засоби індивідуального захисту – запорука безпеки та здоров’я людей, які рятують життя сотням хворих», ─ йдеться у дописі.

У громаді подякували Михайлу Стегарєску за організацію збору, Євгену Камінському за допомогу у вирішенні питань логістики та Катерині Ізмайловій за співпрацю.

Іноземні партнери передали Ренійській лікарні медичне приладдя

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x