Дороги Болградщини на шляху до відновлення: голова РВА Михайло Шарафаненко особисто керує процесом

0 коментарів 24489 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко особисто взяв під контроль роботи з ремонту дороги О160202 «Арциз – Виноградівка – Спаське» між населеними пунктами Виноградівка та Плоцьк Арцизької громади. Про це поідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську держадміністрацію.


Зазначена ділянка дороги, протяжністю більше трьох кілометрів, перебувала в аварійному стані, а її покриття було майже повністю зруйноване, обмежуючи нормальний рух автомобільного транспорту. Ремонтні роботи на цій дорозі визначені як важливий крок для забезпечення ефективного транспортного сполучення з центром громади, містом Арциз.

На даний момент робляться важливі етапи відновлення: вирівнювання узбіччя та фрезерування дорожнього полотна, підготовка до подальшого асфальтування. Що стосується фінансування проєкту, у жовтні 2023 року завдяки підтримці Болградської районної державної адміністрації та Одеської обласної державної адміністрації, з обласного бюджету було виділено значні 50 млн грн для проведення термінового ремонту доріг Болградського району. Цей крок відповідає наростаючим потребам у забезпеченні безпечного та комфортного руху для всіх мешканців та гостей регіону.

Дороги Болградщини на шляху до відновлення: голова РВА Михайло Шарафаненко особисто керує процесом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x