В Одеській військовій адміністрації розповіли, коли почнуть працювати пункти незламності

0 коментарів 19359 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області ведеться підготовка до прийому громадян у “Пунктах незламності” під час осінньо-зимового періоду. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на директора Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської ОВА Сергія Готко.


Загалом, в Одеській області цієї зими буде функціонувати 812 “Пунктів незламності”. З них 791 пункт вже готові до відкриття, а 21 розпочали роботу ще з 1 жовтня. Важливо відзначити, що цими пунктами не займаються лише Державна служба з надзвичайних ситуацій, Національна поліція і державні/комунальні підприємства. Також до процесу підготовки і функціонування “Пунктів незламності” залучені представники відповідальних підприємств.

До відома, у цьому році всім користувачам буде доступна послуга, яка дозволить дізнатися про місцезнаходження найближчого “Пункту незламності”, кількість доступних місць та умови, за допомогою додатку “Дія”.

У випадку відключення електричної енергії протягом двох годин при пониженні температури, всі “Пункти незламності” на території області будуть автоматично відкриті для громадян. Додатково, цього року всі “Пункти незламності” будуть обладнані доступом до Інтернету.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x