Сарата готується до масштабного “Бессарабського ярмарку” з великим асортиментом крафтових товарів, страв та напоїв – як потрапити

0 коментарів 26568 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У спокійній та мальовничій Сараті готуються до великої події – благодійного “Бессарабського ярмарку” на честь Свята Покрови. Цей захід об’єднає місцевих жителів та гостей для відзначення свята та підтримки дітей загиблих героїв. Деталі події, яка запланована на 14 жовтня, журналістка “Бессарабії INFORM” дізнавалася в організаторів. 


Доволі масштабна подія відбудеться на території місцевого автопарку. На ярмарку буде представлена вражаюча різноманітність крафтової продукції: сири та молочні продукти, м’ясні вироби, корисні солодощі, бджолопродукти, свіжі овочі, фрукти і ягоди, джеми та плодово-ягідні вина, готові страви – тож кожен знайде щось цікаве для себе. Як розповів “БІ” організатор Олег Зеленський, ятки зі своїм товаром розмістять майже тридцять представників фермерських господарств з різних куточків Бессарабії: Кілія, Кам’янка, Кирнички та інші населені пункти Ізмаїльського району.

Під час події можна буде запастися продуктами, а також посмакувати місцевими делікатесами, зокрема шурпою, запиваючи їх справжнім бессарабським вином.

Ця захоплююча подія планується як унікальна можливість для місцевих жителів продемонструвати свої таланти та подарувати гостям можливість придбати екологічно-чисті та корисні вироби. Запланований благодійний ярмарок обіцяє стати заходом, який не тільки сприятиме розвитку нового торгового майданчика для реалізації продукції місцевої спільноти, але й допоможе тим, хто найбільше цього потребує – фруктові й овочеві набори, а також частина крафтових виробів будуть передані дітям загиблих героїв Сарати. Ця ініціатива нагадує нам важливість пам’яті про тих, хто пожертвував своє життя заради нашої безпеки, та підтримки їх сімей.

Варто зазначити, що у разі повітряної тривоги на території автопарку є підвал, а на овочевій базі, яка знаходиться поряд, – підземний паркінг.

Не пропустіть цю унікальну можливість – придбати оригінальні вироби від талановитих майстрів та зробити свій внесок у благодійну справу. Нагадаємо, що вхід безкоштовний.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x