Після виступу на фестивалі в Аккермані вокальний ансамбль з Арцизу запросили виступити у Польщі

0 коментарів 30591 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На минулих вихідних за підтримки команди розвитку Аккерману Громадської організації “Рибацький край” відбувся фестиваль “Family Fest”, в якому взяли участь ансамблі та творчі колективи з різних куточків Одещини. Арцизьку громаду також запросили до виступу, і її представляв на заході вокальний аматорський ансамбль “Співоче сузір’я”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку міську раду.


Фестиваль був присвячений захисникам і захисницям, і провести його допомогли заслужений діяч культури України і Польщі Валерій Цуркан та директор громадської організації “Рибацький край” Володимир Кальніченко.

Під час заходу  глядачі насолоджувались виступами таких яскравих колективів як ансамбль “Рідні наспіви”, ансамбль “Бесарабські джерела” (Шабівська громада), ансамбль “Слов’яночка” (Старокозацька громада), колектив «Натхнення» (с. Теплиця), ансамбль “Арса” (Бородинської громади), ансамбль “Колорит”, ансамбль “Надвечір’я” і дитячий колектив “Перлинки” (с. Бритівка), ансамбль “Натхнення” (с. Теплиця), ансамбль “Берегиня” (с. Семенівка), ансамбль “Майчина обіч” (м. Білгород-Дністровський), ансамбль “Ізвораш” та “Бриулець” (с. Крутоярівка).

За результатами виступу організатори фестивалю запросили вокальний ансамбль “Співоче сузір’я” виступити в Польщі.

Додамо, що аматорський гурт “Співоче сузір’я” сформувався лише нещодавно. До його складу входять талановиті та активні мешканці м. Арциз: подружжя Олега та Лідії Хомяк, Дора Леонова, Галина Афанасьєва, Інна Середа, Тамара Ноздрюхіна, Іраїда Дєордєва та Галина Глуган. Керівник гурту – Микола Димітров.

А в серпні цього року гурт презентував авторську пісню “Місто лелек” (слова Феодори Леонової, музика Сергія Цуркана.

З цією композицією ансамбль дебютував під час концерту до Дня міста Арциз.

Після виступу на фестивалі в Аккермані вокальний ансамбль з Арцизу запросили виступити у Польщі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x