Через негоду в Одеській області було знеструмлено понад 60 населених пунктів

0 коментарів 25002 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Негода, яка прогулялась Одещиною вчора, 16 жовтня, залишила після себе багато шкоди – обірвані дроти, поламані гілки дерев, частково пошкоджені дахи. Через це без електропостачання залишились 68 населених пунктів. Ремонтні бригади електрокомпанії працювали без відпочинку, повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на “ДТЕК Одеські електромережі”.


Як повідомили у компанії, загалом без електроенергії опинились десятки тисяч споживачів. Електрики працювали паралельно у декількох районах області, і станом на 22:00 вони змогли повернути світло у всі населені пункти. Деінде залишились лиш поодинокі заявки, але й над ними також продовжилась робота, щоб ніхто не залишився у холодну пору в пітьмі. Додамо, що загалом було відремонтовано 5 повітряних ліній, що живлять 274 трансформаторні підстанції.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Тому варто бути обережними, не нехтувати правилами безпеки та не наближатись до обірваних ліній електропередачі.

Якщо ж світло все таки зникло, потрібно повідомити про це компанію через:
– приватні повідомлення на сторінці фейсбук;
–  спеціальну форму на сайті ДТЕКу в розділі «Відсутня електроенергія?»;
– зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.

Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x