Мешканців Бессарабії атакують повідомленням з пропозицією зливати дані про ЗСУ за гроші – як реагувати

0 коментарів 99684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні мешканці Бессарабії стали масово отримувати смс-повідомлення з пропозицією грошової винагороди за злив інформації про ЗСУ. Як на таке реагувати, “Бессарабія INFORM” радилася зі Службою безпеки України.


За словами нашого співрозмовника, це спам-розсилка від окупантів, які таким чином намагаються, по-перше, отримати корисну інформацію для нанесення ракетних/дронових/прицільних ударів, по-друге, побачити, скільки однодумців-зрадників вони мають на різних ділянках України. Для цього хакери створюють спеціальні спам-бази, а контакти найчастіше їм вдається отримати від нечистих на руку працівників банків, поштових операторів тощо.

Реагувати, за порадою представника СБУ, потрібно повним ігнором – сповіщати про такі СМС до поліції або інших служб не потрібно, адже це масова розсилка, і, повірте, на організаторів та причетних вже полюють відповідні служби. Краще поскаржитися на повідомлення та обрати варіант “Повідомити про спам”. За посиланням не потрібно переходити у жодному разі, адже можна натрапити на небезпечний вірус, який або пошкодить вашу інформацію, або надасть оркам доступ до ваших персональних даних. А в разі якщо ви вже перейшли та все ж потрапили у телеграм-канал для зливу інформації, за можливості, скаржтеся на нього розробникам.

Звертаємося також до ЗРАДНИКІВ, які, на жаль, є серед мешканців Бессарабії. Ще раз добре подумайте перед тим, як відібрати у когось життя за криваві копійки від рашистів, адже прилетіти може будь-куди: чи то у захисників України, чи то у немовля, яке спокійно спить у своєму ліжечку десь у спальному районі міста.

Все буде Україна! Переможемо!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x