Алла Стоянова більше не очолюватиме Департамент аграрної політики Одеської ОВА

0 коментарів 30915 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Директорка Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Алла Стоянова залишає займану посаду за власним бажанням. Про своє рішення ексочільниця повідомила у Facebook, передає “Бессарабія INFORM”.


“Прийняла важке, але чесне та відкрите рішення. Написала заяву за власним бажанням про звільнення з посади директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації”, – написала колишня керівниця.

Про причини свого рішення ексдиректорка не повідомила, лише додала, що з дитинства керується принципом “не важливо де ти, важливо з ким”.

Також у своєму дописі Алла Стоянова подякувала аграріям регіону, зазначивши, що вони “найпотужніша команда області”, відзначила взаємодію з головами громад та керівниками районних адміністрацій та висловила слова вдячності колегам та членам родини.

Нагадаємо, Алла Стоянова очолила Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА у травні 2021 року. Крім цього, Алла Стоянова є чинним депутатом Одеської обласної ради від партії “Довіряй ділам”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x