Вже втретє за цей рік: депутати Болградської міської ради ухвалили виділення бюджетних коштів на допомогу постраждалої внаслідок війни Чорнобаївки

0 коментарів 24300 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора відбулась позапланова сесія Болградської міської ради, на якій усі присутні сімнадцять обранців та Болградський міський голова підтримали виділення субвенції місцевому бюджету  Чорнобаївської сільської територіальної громади Херсонського району Херсонської області у розмірі 200 тисяч гривень. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як розповіла перед голосуванням заступниця очільниці фінансового управління Болградської міської ради Валентина Аджійська, зазначена сума попередньо була погоджена з Міністерством Фінансів України, та буде спрямована у якості допомоги.

Вже втретє за цей рік: депутати Болградської міської ради ухвалили виділення бюджетних коштів на допомогу постраждалої внаслідок війни Чорнобаївки

«Ці 200 тисяч грн підуть на усунення аварій на об’єктах житлового фонду на території Чорнобаївської громади, у тому числі, на  придбання будівельних матеріалів, виконання робіт та оплату інших супутніх заходів, пов’язаних з відновленням пошкодженого внаслідок бойових дій житла,  для закупівлі водяних насосів, комунальної та іншої  необхідної техніки», – зазначила вона.

З цим погодилися депутати Болградської міської ради.

Зазначимо, це вже третя в цьому році фінансова підтримка, яку надає Болградська громада постраждалим внаслідок російського вторгнення територіям України.

Так, у січні депутати Болградської міської ради підтримали виділення з бюджету громади коштів Бородянській селищній ТГ Київської області та Херсонській міській ТГ Херсонської області – по 100 тисяч гривень кожній.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x