В Ізмаїлі затримали місцевого мешканця, який привласнив мопед пенсіонера: за скоєне йому загрожує позбавлення волі

0 коментарів 28080 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці по записах камер відеоспостереження встановили особу 40-річного правопорушника, який незаконно заволодів мопедом пенсіонера. «По гарячих слідах» поліцейські навідались за його місцем мешкання, де і виявили чужий транспорт. Чоловіку повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує позбавлення волі. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Подія трапилась ввечері біля одного з торговельних павільйонів міста. Зловмисник, вийшовши з крамниці, помітив біля входу мопед і вирішив доїхати ним додому. Проте завести транспорт чоловіку не вдалося. Втім чоловік його не залишив, а покотив із собою.

62-річний власник двоколісника, який у цей час перебував у тому ж магазині, зателефонував до поліції, як тільки виявив відсутність свого майна.

Оперативники Ізмаїльського районного відділу поліції переглянули камери відеоспостереження і відразу встановили особу правопорушника. Він неодноразово потрапляв у поле зору поліції, відбув покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі за скоєння низки крадіжок, а нині на розгляді суду знаходиться обвинувальний акт відносно нього за пограбування. Правоохоронці вирушили до чоловіка додому, де виявили його та чужий мопед.

«Слідчі вилучили у правопорушника транспортний засіб, який повернуть власнику після проведення усіх необхідних слідчих дій. За наявності достатньої кількості зібраних доказів поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває», – розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x