Медики Саф’янівської ЦРЛ взяли участь у європейському конгресі катарактальних і рефракційних хірургів у Відні

2 коментаря 16578 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 8 по 12 вересня 2023 року в Відні (Австрія) відбувся 41 конгрес Європейського товариства катарактальних і рефракційних хірургів (ESCRS). У конгресі взяли участь офтальмологи з різних країн світу, в тому числі і провідні спеціалісти КНП Саф’янівської сільської ради «Центральна районна лікарня».


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на пресслужбу медзакладу.

Слід зазначити, що ESCRS – це одна з найбільш знакових подій світового офтальмологічного суспільства, участь в якій є надзвичайно важливою для підвищення професійного рівня.

“Наші лікарі ознайомилися з останніми новинками зі світу офтальмології та актуальними науковими винаходами, обмінялися досвідом з колегами з інших країн, обговорили питання діагностики і лікування офтальмологічних захворювань, а також сучасні можливості хірургії”, – розповіли в Саф’янівській ЦРЛ.

Довідково: The European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS) заснована в 1991 році. ESCRS є провідною організацією в Європі для катарактальних та рефракційних хірургів. Вона є передовою в хірургії переднього відрізка ока. Товариство налічує більше 7500 членів з майже 130 країн світу. Воно пропонує унікальний форум для обговорення, навчання та розповсюдження міжнародного досвіду офтальмологів по всій Європі.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Никушор
Никушор
7 месяцев назад

а вы знали ? знаменитые офтальмологи Бессарабии записавшие в медицинский справочник свою фамилию (катаракта-Бурля) работающие в Запорожьи уехали. . .

Никушор
Никушор
7 месяцев назад

Катаракта Бурля – медицинский словарь
Катаракта Бурля. ‘(cataracta brunescens). Клинический вариант старческой катаракты, характеризующийся диффузным помутнением ядра хрусталика и постепенным почернением …

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x