Ізмаїльський район знову атакували ворожі дрони, які залишили після себе руйнування: деталі

2 коментаря 71982 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вночі, 7 вересня, російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши іранські ударні дрони «Shahed-136/131». Під прицілом знову опинився південь Одеської області, зокрема – Ізмаїльський район і портова інфраструктура в ньому. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За офіційними даними Одеської обласної державної адміністрації, російські дрони упродовж трьох годин атакували регіон. Це вже четверта атака Ізмаїльського району за останні п’ять днів.

Внаслідок сьогоднішнього нальоту «шахедів» у декількох населених пунктах пошкоджені об’єкти цивільної та припортової інфраструктури, елеватор, адміністративна будівля.

На жаль, внаслідок обстрілу постраждала одна цивільна людина. Водій вантажного автомобіля отримав легку травму ноги. Йому було надано необхідну медичну допомогу.

Також повідомляється, що Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Південь” цієї ночі на Одещині було знищено 11 ворожих ударних БпЛА “Shahed-136/131”, ще 13 збито іншими підрозділами Сил оборони півдня України, усього – 24 шахеди.

Наразі на місці уражень триває ліквідація наслідків. Працюють всі відповідні служби, інформація продовжує уточнюватись.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олена Куликовська
Олена Куликовська
7 месяцев назад

Намагаються знищити все!

Катерина Кітнюх
Катерина Кітнюх
7 месяцев назад

А партнери мовчать…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x