“Золото” приїде не тільки до Аккерману: ізмаїльська “Амазонка” Діана Пойда здобула перемогу на чемпіонаті світу з грепплінгу

0 коментарів 21870 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Золота медаль з чемпіонату світу з грепплінгу приїде з Варшави не тільки до Аккерману, а й до столиці Придунав’я. Ізмаїльчанка Діана Пойда, яку тренує Максим Журавльов, стала чемпіонкою світу у розділі ноу-гі (боротьба без кімоно). Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на міського голову Ізмаїла Андрія Абрамченка. 


Як зазначив мер Ізмаїла, Діана виступає у складі збірної України. Вона – тренер-початківець і топовий спортсмен клубу «MMA IZMAIL» на прізвисько «Амазонка». Виступала в ваговій категорії понад 90 кг та у віковій категорії 15-16 років, здобувши перемогу у фінальній зустрічі зі спортсменкою з Казахстану.

“Тренер чемпіонки підкреслив, що це – перемога всіх ізмаїльчан, завдяки яким Діана поїхала на Чемпіонат Світу. Особливі слова подяки – Силам захисту та оборони України, завдяки мужності та героїзму яких спортсмени мають можливість гідно представляти Україну на таких високих змаганнях”, – зауважив Андрій Абрамченко.

Варто додати, що сьогодні Діана боротиметься у розділі гі (боротьба у кімоно).

Як раніше повідомляла “БІ”, перемогу на чемпіонаті світу з грепплінгу здобула 16-річна спортсменка з Аккерману Любов Карауш.

"Золото" приїде не тільки до Аккерману: ізмаїльська "Амазонка" Діана Пойда здобула перемогу на чемпіонаті світу з грепплінгу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x